Advertisement

Σεισμοσ Νηπιαγωγειο : Na Giati O Seismos Onomasthke Egkelados Fnews Fnews / Μια πολύ καλή ευκαιρία να μιλήσουμε για το σεισμό και να κάνουμε ασκήσεις ετοιμότητας…

Σεισμοσ Νηπιαγωγειο : Na Giati O Seismos Onomasthke Egkelados Fnews Fnews / Μια πολύ καλή ευκαιρία να μιλήσουμε για το σεισμό και να κάνουμε ασκήσεις ετοιμότητας…. Καρτέλες με εικόνες και ερωτήσεις με θέμα το φθινόπωρο για το νηπιαγωγείο. Επί πρόσθετα μιλώντας για τους σεισμούς στο νηπιαγωγείο έχουμε μία θαυμάσια ευκαιρία να προσεγγίσουμε το γενικότερο θέμα των φυσικών καταστροφών. Το βαρθολομιό βρίσκεται στα βορειοδυτικά της πελοποννήσου, κοντά στον χελωνίτη κόλπο, στο κέντρο ενός εύφορου κάμπου και δίπλα στον πηνειό ποταμό. Εκτιμάται πως το εστιακό βάθος του σεισμού είναι στα 12 χιλιόμετρα, κάτι που σημαίνει πως είναι επιφανειακός και γι. Τραγουδήσαμε και χορέψαμε το πολύ ωραίο ρυθμικό τραγούδι.

Ειδικά για τους μαθητές από το νηπιαγωγείο έως και την γ' δημοτικού ιδιαίτερη έμφαση θα δοθεί στην εκπαίδευση και εξοικείωση με την ενδεδειγμένη χρήση της μάσκας. ΄οταν γίνεται σεισμός μη σε πιάνει πανικός! Αυξάνεται η πληρότητα σε ανοιχτούς χώρους πολιτιστικών εκδηλώσεων, δεν ανεβάζουν ρολά οι κλειστοί κινηματογράφοι. Εκτιμάται πως το εστιακό βάθος του σεισμού είναι στα 12 χιλιόμετρα, κάτι που σημαίνει πως είναι επιφανειακός και γι. Σεισμός την εβδομάδα που μας πέρασε και με αφορμή το μεγάλο σεισμό στην ιαπωνία και το καταστροφικό τσουνάμι που ακολούθησε μιλήσαμε με τα παιδιά για το σεισμό.

Seismoi Radio Lexobo 97 1radio Lexobo 97 1
Seismoi Radio Lexobo 97 1radio Lexobo 97 1 from radio-lehovo.gr
Το βαρθολομιό βρίσκεται στα βορειοδυτικά της πελοποννήσου, κοντά στον χελωνίτη κόλπο, στο κέντρο ενός εύφορου κάμπου και δίπλα στον πηνειό ποταμό. Ακολουθεί η νέα πρόταση του παιδαγωγικού ινστιτούτου που προήλθε ως αποτέλεσμα της συζήτησης με την εκπαιδευτική. Με σωστή εκπαίδευση, εγκεκριμένη από το υπουργείο παιδείας. Ετοιμάσαμε και την τσάντα εκτάκτων αναγκών ( τσάντα σεισμού). Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος το θέατρο τεχνόπολις ήταν στις προτεραιότητες του προγραμματισμού μας! Τα παιδιά θα κάνουν ακόμα δυο ασκήσεις σεισμού μέχρι το τέλος του σχολικού έτους με στόχο να γίνει βίωμα ο τρόπος που πρέπει να αντιδράσουμε εκείνη την. Νότια προάστια, αργυρούπολη, ηλιούπολη, άγιος δημήτριος, άλιμος, ελληνικό, γλυφάδα. .επιβεβαιωση αγιου παισιου.!!''θα φερει τρομο και καταστροφη η πτωση του ερντογάν.!!ειναι το σημαδι.που το περιμεναμε.ολοι οι ορθοδοξοι χριστιανοι.εφτασε.και.ο σεισμοσ ακολουθει αμεσα.!!ποσο πιστη εχουμε.

Τι κανουμε;» 13 οκτωβρίου είναι η διεθνής ημέρα μείωσης των επιπτώσεων των φυσικών καταστροφών.

Έφτιαξα ένα τεστ και σας δίνω διάφορους τρόπους που θα το χρησιμοποιήσω μέσα στην τάξη (αφού εννοείται συζητήσουμε διεξοδικά): Κάναμε και την πρώτη μας άσκηση σεισμού. Τα παιδιά εξοικειωμένα από τις ασκήσεις προετοιμασίας που είχαν πραγματοποιηθεί σε πρότερο χρόνο. Το βαρθολομιό βρίσκεται στα βορειοδυτικά της πελοποννήσου, κοντά στον χελωνίτη κόλπο, στο κέντρο ενός εύφορου κάμπου και δίπλα στον πηνειό ποταμό. ( άρεσε στα παιδιά μας). Posts about σεισμοσ written by anna. Ποτέ δεν γνωρίζουμε πότε και πού ένας σεισμός θα χτυπήσει! Τις έγχρωμες εικόνες τις έκανα power point. Ιδιωτικο νηπιαγωγειο, παιδικος σταθμος για παιδια απο 3,5 ετων εως 6 ετων με προγραμμα επιδοτισης διδακτρων και μεσω εσπα. Τα παιδιά θα κάνουν ακόμα δυο ασκήσεις σεισμού μέχρι το τέλος του σχολικού έτους με στόχο να γίνει βίωμα ο τρόπος που πρέπει να αντιδράσουμε εκείνη την. Εργασια του σχολειου μασ για τουσ σεισμουσ. Τετάρτη, 26 ιουνίου 2013, 06:25. Παρουσίαση μιας σειράς διαφανειών σε μορφή βίντεο σχετικά με τα όσα πρέπει να γνωρίζουμε σε περίπτωση σεισμού.

Ταξιδέψαμε στην αρχαία ελλάδα και μιλήσαμε για τον εγκέλαδο, τον αρχηγό των γιγάντων και το τέλος του. Η παγκόσμια ημέρα των ηλικιωμένων τιμήθηκε και φέτος στο νηπιαγωγείο μας.αφού μιλήσαμε για τον παππού και τη γιαγιά μας για την αγάπη τους. Διαθεματικο ενιαιο πλαισιο προγραμματων σπουδων (δ.ε.π.π.σ.) και αναλυτικα προγραμματα σπουδων (α.π.σ.) υποχρεωτικησ εκπαιδευσησ. Το blog του παρατηρητηρίου σεισμών ανανεώθηκε και καθημερινά οι αναγνώστες της ηλεκτρονικής μας εφημερίδας zougla.gr μπορούν άμεσα να ενημερώνονται. Τα παιδιά θα κάνουν ακόμα δυο ασκήσεις σεισμού μέχρι το τέλος του σχολικού έτους με στόχο να γίνει βίωμα ο τρόπος που πρέπει να αντιδράσουμε εκείνη την.

To Neo Nhpiagwgeio Poy Oneireyomai Die8nhs Hmera Meiwshs Fysikwn Katastrofwn Sto Nhpiagwgeio Preschool Education Natural Disasters Education
To Neo Nhpiagwgeio Poy Oneireyomai Die8nhs Hmera Meiwshs Fysikwn Katastrofwn Sto Nhpiagwgeio Preschool Education Natural Disasters Education from i.pinimg.com
Το εσωτερικό της γης, πώς δημιουργούνται οι σεισμοί. Εργασια του σχολειου μασ για τουσ σεισμουσ. Σεισμός την εβδομάδα που μας πέρασε και με αφορμή το μεγάλο σεισμό στην ιαπωνία και το καταστροφικό τσουνάμι που ακολούθησε μιλήσαμε με τα παιδιά για το σεισμό. Αυτό είναι το πιο ισχυρό φυσικό αντιβιοτικό σκοτώνει όλες τις μολύνσεις στο σώμα. Επί πρόσθετα μιλώντας για τους σεισμούς στο νηπιαγωγείο έχουμε μία θαυμάσια ευκαιρία να προσεγγίσουμε το γενικότερο θέμα των φυσικών καταστροφών. Τις έγχρωμες εικόνες τις έκανα power point. ΄οταν γίνεται σεισμός μη σε πιάνει πανικός! Το blog του παρατηρητηρίου σεισμών ανανεώθηκε και καθημερινά οι αναγνώστες της ηλεκτρονικής μας εφημερίδας zougla.gr μπορούν άμεσα να ενημερώνονται.

Κάναμε και την πρώτη μας άσκηση σεισμού.

Ακολουθεί η νέα πρόταση του παιδαγωγικού ινστιτούτου που προήλθε ως αποτέλεσμα της συζήτησης με την εκπαιδευτική. Έφτιαξα ένα τεστ και σας δίνω διάφορους τρόπους που θα το χρησιμοποιήσω μέσα στην τάξη (αφού εννοείται συζητήσουμε διεξοδικά): Αυξάνεται η πληρότητα σε ανοιχτούς χώρους πολιτιστικών εκδηλώσεων, δεν ανεβάζουν ρολά οι κλειστοί κινηματογράφοι. .επιβεβαιωση αγιου παισιου.!!''θα φερει τρομο και καταστροφη η πτωση του ερντογάν.!!ειναι το σημαδι.που το περιμεναμε.ολοι οι ορθοδοξοι χριστιανοι.εφτασε.και.ο σεισμοσ ακολουθει αμεσα.!!ποσο πιστη εχουμε. Posts about σεισμοσ written by anna. Τα παιδιά εφαρμόζουν με ψυχραιμία αυτά που έμαθαν. Επί πρόσθετα μιλώντας για τους σεισμούς στο νηπιαγωγείο έχουμε μία θαυμάσια ευκαιρία να προσεγγίσουμε το γενικότερο θέμα των φυσικών καταστροφών. Κάναμε και την πρώτη μας άσκηση σεισμού. Τις προηγούμενες μέρες τα παιδιά ενημερώθηκαν για το τι κάνουμε σε περίπτωση σεισμού και έτσι σήμερα εφάρμοσαν όλα αυτά που έμαθαν τις προηγούμενες μέρες! Αν και στα αγγλικά (τους εξηγούσα εγώ) τους άρεσαν πάρα πολύ. Η παγκόσμια ημέρα των ηλικιωμένων τιμήθηκε και φέτος στο νηπιαγωγείο μας.αφού μιλήσαμε για τον παππού και τη γιαγιά μας για την αγάπη τους. Μάλιστα όταν η θεματική είναι τόσο σημαντική, όπως η πρόληψη και αντιμετώπιση ενός ενδεχόμενου σεισμού, αποτελεί ανάγκη και όχι απλώς προτεραιότητα. Ταξιδέψαμε στην αρχαία ελλάδα και μιλήσαμε για τον εγκέλαδο, τον αρχηγό των γιγάντων και το τέλος του.

Επί πρόσθετα μιλώντας για τους σεισμούς στο νηπιαγωγείο έχουμε μία θαυμάσια ευκαιρία να προσεγγίσουμε το γενικότερο θέμα των φυσικών καταστροφών. Τα παιδιά εξοικειωμένα από τις ασκήσεις προετοιμασίας που είχαν πραγματοποιηθεί σε πρότερο χρόνο. Αυτό είναι το πιο ισχυρό φυσικό αντιβιοτικό σκοτώνει όλες τις μολύνσεις στο σώμα. Καθόλη τη διάρκεια που ασχολούμαστε επισταμένως και ενδελεχώς με το σεισμό θα συμπληρώνουμε και το βιβλιαράκι για το σεισμό, το οποίο θα πάρουν τα παιδιά στο σπίτι με την ολοκλήρωση της ενότητας. Τα παιδιά εφαρμόζουν με ψυχραιμία αυτά που έμαθαν.

Sxedio Ma8hmatos Oi Seismoi Ston Topo Moy
Sxedio Ma8hmatos Oi Seismoi Ston Topo Moy from paroutsas.jmc.gr
Ποτέ δεν γνωρίζουμε πότε και πού ένας σεισμός θα χτυπήσει! Posts about σεισμοσ written by anna. Καθόλη τη διάρκεια που ασχολούμαστε επισταμένως και ενδελεχώς με το σεισμό θα συμπληρώνουμε και το βιβλιαράκι για το σεισμό, το οποίο θα πάρουν τα παιδιά στο σπίτι με την ολοκλήρωση της ενότητας. Γι αυτό το λόγο είναι καλό να είμαστε προετοιμασμένοι. Αφού μιλήσαμε για τον σεισμό , παίξαμε τα παιχνίδια στο cd του ο.α.σ.π. Κάναμε και την πρώτη μας άσκηση σεισμού. Πριν από λίγο πραγματοποιήθηκε στο νηπιαγωγείο μας άσκηση σεισμικού κινδύνου. .επιβεβαιωση αγιου παισιου.!!''θα φερει τρομο και καταστροφη η πτωση του ερντογάν.!!ειναι το σημαδι.που το περιμεναμε.ολοι οι ορθοδοξοι χριστιανοι.εφτασε.και.ο σεισμοσ ακολουθει αμεσα.!!ποσο πιστη εχουμε.

Ετοιμάσαμε και την τσάντα εκτάκτων αναγκών ( τσάντα σεισμού).

Επί πρόσθετα μιλώντας για τους σεισμούς στο νηπιαγωγείο έχουμε μία θαυμάσια ευκαιρία να προσεγγίσουμε το γενικότερο θέμα των φυσικών καταστροφών. Μια πολύ καλή ευκαιρία να μιλήσουμε για το σεισμό και να κάνουμε ασκήσεις ετοιμότητας… ( άρεσε στα παιδιά μας). Posts about σεισμοσ written by anna. Την δευτέρα 12 φεβρουαρίου ένας εκπρόσωπος του σχολείου μας παρακολούθησε το σεμινάριο του οασπ για την αντιμετώπιση των σεισμών. Εργασια του σχολειου μασ για τουσ σεισμουσ. ΄οταν γίνεται σεισμός μη σε πιάνει πανικός! Ετοιμάσαμε και την τσάντα εκτάκτων αναγκών ( τσάντα σεισμού). Παιδαγωγικό υλικό για δάσκαλους νηπιαγωγείου. Τα παιδιά θα κάνουν ακόμα δυο ασκήσεις σεισμού μέχρι το τέλος του σχολικού έτους με στόχο να γίνει βίωμα ο τρόπος που πρέπει να αντιδράσουμε εκείνη την. Ακολουθεί η νέα πρόταση του παιδαγωγικού ινστιτούτου που προήλθε ως αποτέλεσμα της συζήτησης με την εκπαιδευτική. Γι αυτό το λόγο είναι καλό να είμαστε προετοιμασμένοι. Ταξιδέψαμε στην αρχαία ελλάδα και μιλήσαμε για τον εγκέλαδο, τον αρχηγό των γιγάντων και το τέλος του.

Ακολουθεί η νέα πρόταση του παιδαγωγικού ινστιτούτου που προήλθε ως αποτέλεσμα της συζήτησης με την εκπαιδευτική σεισμοσ. Το βαρθολομιό είναι κωμόπολη της ηλείας στην περιφερειακή ενότητα ηλείας σε υψόμετρο 20 μέτρα.

Posting Komentar

0 Komentar